Dr. Clinic Ürünleri

 Herkese merhabalar...

Dr. Clinic ürünleriyle yakın zamanda tanışma fırsatım olmuştu ve ilk olarak deneyimlediğim ürünü C vitamini içeren günlük nemlendirici kremdi. Diğer ürünlerinden ve bu kremden bahsetmek istiyorum bu yazımda.



İlk olarak C vitamini kremden bahsedeyim. Beyaz akışkan kremsi bir yapısı var ve cilt tarafından hemen emiliyor. Sabah uyandığımda yüz yıkama jeli ardından cildime sürmeyi seviyorum. Yüzümü gün içinde yağlandırmıyor. Gelelim kremin işlevine..

Bu krem ciltteki renk eşitsizlikleri ve sivilce lekelerine iyi geliyor. -tabi düzenli kullanımda- İçeriğinde C vitaminin yanı sıra spf 50 güneş koruyucu ve hyaluronik asit bulunuyor. Ve %100 vegan formüllü. İncelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Daha sonra hassas ciltler için özel olarak formüle edilen botox etkili Collagen Intense kremi bulunuyor. Yaşlanma belirtilerini geciktiren ve cilde nem sağlayıp dokusunu onaran bir bakım kremi. Gece gündüz kullanıma uygun bu arada, bakım rutinlerinize ekleyebilirsiniz. Ona da buradan ulaşabilirsiniz. 

Cilt kusursuzlaştırıcı leke kremi ise içeriğindeki lipozomlanmış C vitamini, kollajen ve vegan hyaluronik asit ile ciltte doğuştan olmayan yani sonradan oluşmuş lekelerin giderilmesinde kullanabileceğiniz bir diğer Dr.Clinic ürünü. Sürüldükten sonra yapış yapış his bırakmaması bu kremlerde en sevdiğim özellik. Şu an indirimdeyken bakmanızı tavsiye ederim.  

Son olarak tüm cilt tiplerinin kullanabileceği, derinlemesine beyazlatıcı kreminden bahsetmek istiyorum. İçeriğindeki hyaluronik asit ve argan yağı cildi nemlendirirken, salisilik asit de siyah nokta oluşumunu engelleyip cilt tonunu düzenli kullanımda açıyor. Buradan inceleyebilirsiniz. 

Her bir üründe daha etkili sonuç almak için günde 2 kez uygulama yapmanız gerekir. Düzenli kullanım etkili sonuç almanın en etkili yoludur. Yazımdaki bütün ürünleri set olarak alabilirsiniz. Destekleyici serumlarıyla birlikte de kullanabilirsiniz. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü Mağazası'ndan Doğal Bakım Ürünleri İncelemesi

Highgenic Güçlü Yağ Çözücü

Alverde Normal & Karma Ciltler İçin Yüz Yıkama Köpüğü