Lyn Skincare Antiaging Ürünleri İncelemesi

Herkese merhabalar. Lyn Skincare markası yakın zamanda tanıştığım ve bakım rutinimin bir parçası haline gelen bir marka.Bu marka 2 kadın girişimci tarafından 2 yıl önce Bartın'da meydana getirilmiş başarılı bir marka :) Yani bir Türk markası !


Sunumlarında sizi mis kokulu defne yapraklarıyla karşılıyorlar. 


Benim deneyimlediğim ürünleri ise; anında sıkılaştırıcı göz bakım kremi ve anında etkili yaşlanma karşıtı serumu.

Serum içeriğindeki %100 doğal bitkisel yağlarla cilde ışıltı verip yaşlanma karşıtı belirtileri minimuma indirmeyi vaad ediyor. 

Serumun bileşenlerinde;  Antioksidan etkili, cildi canlandırıp, yaşlanmayı önleyen, nemlendiren ve koruyan defne yaprağı, Lavanta yağı, Günlük yağı, Itır yağı, Kuşburnu çekirdeği yağı, Kalendula yağı, Kayısı çekirdeği yağı, Jojoba yağı, Badem yağı, Buğday özü yağı ve Çuha tohumu yağı bulunuyor. Koku olarak çay ağacı yağına benzeyen hafif keskin bir koku algıladım ben. Ama rahatsız edici bir kokusu yok. Uyguladıktan sonra yapış yapış bir his de bırakmadı.



Göz kremim ise, heksapeptit ve tetrapeptit denilen bileşenler sayesinde anında sıkılaştırıcı bir etki göstererek haftalar boyu beklemenize gerek kalmadan yaşlanma belirtilerini en az indiriyor. Geniş porları ince çizgileri 90 saniyede yok ediyor. Hokus Pokus :)

Fiyat açısından çok uygun olduklarını söyleyemem ama bence hak ediyorlar. İkisi de herhangi bir cilt problemi yaratmadan mutlu mesut kullandığım bakım ürünlerim arasında favorilerim olarak yerlerini aldılar. :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dr. Clinic Ürünleri

Balköpüğü Mağazası'ndan Doğal Bakım Ürünleri İncelemesi

Alverde Normal & Karma Ciltler İçin Yüz Yıkama Köpüğü