L'orèal Micellar Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Finaliydi, okuluydu, gezmeğiydi derken sonunda #carsambanotlari ma bir yenisini daha ekliyorum. Benim gibi eve gelince makyajını çıkarmayı ilk iş olarak belleyenlere küçücük ama dev gibi bir önerim var :) L'orèal'in üç etkili kusursuz makyaj temizleme suyu gerçekten adının hakkını veriyor. Ürün seçerken alttaki etiketleri dahil olmak üzere içindekiler kısmını kurcalarım. Alkol, parfüm ve paraben içermemesi hiç düşünmeden almama sebep oldu. En küçük bir siyahlık bırakmıyor ve ve veee hiçbir şekilde göz yakmıyor. Yüzde ne varsa silip süpürüyor anında. Şiddetle tavsiye ederim. :))
Alkolsüz ürün bulacağım diye bana tavsiye ettikleri her şeyi geri çevirip Gratis ve Watson's'daki bayanları bıktırsam da sonunda aradığımı buldum.
Gratis' ten 11.90'a bulabilirsiniz kızlar fiyatı da diğer ürünlere göre çok çok uygun :)

Gözlerimiz bizim en değerli organlarımızdan biridir. Göz makyajı temizleme ürünü seçerken paraben bulunmayanlara yönelmeliyiz çünkü paraben dediğimiz madde yaşlanmayı hızlandırıyor ve kırışıklıkları arttırıyor. Bugünlerde her üründe kimyasal bulunuyor ama biz yine de en zararsız olanları seçelim. :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü Mağazası'ndan Doğal Bakım Ürünleri İncelemesi

Highgenic Güçlü Yağ Çözücü

Splat Professional White Plus Diş Macunu