New Well Bio-Herbal Mascara 7 in 1

Merhabalar:) Newwell Makeup'tan yeni bir ürün alarmım var sizlere. 

Bio-Herbal Mascara 7 in 1 içerdiği bitkisel yağlar ve vitaminlerle uzun süre kullanım sonucunda kirpikleri besleyip belirginleştirdiği onaylanmış bir ürün. 

 

Fırçanın kıl yapısı bu şekilde. Düz bir şekle sahip sık kılları var. Kısa kirpiğe sahip olanların çok seveceğini düşünüyorum.


İçeriğindeki bitkisel yağlar, proteinler, extract ve vitaminlere de değinmek istiyorum.

Avokado Yağı: Avokado yağı, kirpik kılları için oldukça faydalı bir yağdır. Kirpik diplerini besler ve yıpranmış kirpiklere iyi gelir, kirpiklerin uzamasını sağlar. Kuru kıl köklerini besleyerek nemlendirir ve daha canlı kirpiklere sahip olmanızı sağlar.

Tatlı Badem Yağı: Tatlı badem yağı kirpiklerin nem ihtiyacını karşılar, kirpiklerin dökülmesini engeller. Hava koşullarının olumsuz etkilerinden kirpikleri korur. Kıl tellerini kökten uca nemlendirir ve doğal yapısını korumasını sağlar. Kıl köklerinde ortaya çıkabilecek olan kızarıklık, tahriş, alerjik durumlar, kaşıntı gibi sorunların çözümüne yardımcı olur.

Macadamia Yağı: Macadamia yağı güçlü antioksidan özelliklere sahiptir. Bu özelliği sayesinde, çevre kirliliğine, güneşin zararlı ışınlarına, kimyasallara karşı kirpikleri korur. Böylece kirpiklerin zarar görmesini engeller.

Argan Yağı: Argan yağı kıl köklerini besler ve onarır. Kirpiklerin daha canlı görünmesini sağlar. Argan yağını içeriğinde bulunduran rimel sayesinde daha yoğun kirpikler seni bekliyor.

Kızıl Yonca Extractı: Kızıl yonca extractı kıl köklerine etki eder, besler ve destekler. Kıl köklerine özel bakım yapar, böylece yoğun etki gösterir. Kirpik köklerine vitamin desteği sağlar, kirpiğin sağlıklı gelişimine katkıda bulunur. Kızıl yonca extractı içeren maskara, kirpiklerin sağlıklı olmasını sağlar. Dolgun kirpikler için en iyi rimel seçeneği olarak bio-herbal maskarayı değerlendirebilirsin.

E Vitamini: E vitamini saç ve cilt için yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir. E vitamini, kıl için gerekli tüm maddeleri kökten uca kadar taşıyarak sebum üretimini artırır. Böylece yeni kıl üretimi artar. Kirpikleri onarır ve uzamasına yardımcı olur. E vitamini yeni kirpik oluşumunu destekler. Ayrıca serbest radikallerin kıl köküne vereceği zararı önler.

Keratin: Keratin bir protein çeşididir. Başta saç olmak üzere, tırnak ve diş minesinde bulunur. Keratin kirpikler içinde oldukça önemlidir, kirpiklerin canlı görünmesini sağlar. Kirpiklere daha sağlıklı ve parlak bir görünüm verir. Zarar görmüş kirpikleri onarır, kılın ihtiyaç duyduğu vitaminler ile kirpikleri besler. Keratin içeren bu mascara kirpiklerini güçlendirmek için en iyi maskara seçeneğidir.

Şuan lansman fiyatıyla indirimde olan bir maskara. Merak edenler ve denemek isteyenler için buraya link bırakıyorum. :)









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü Mağazası'ndan Doğal Bakım Ürünleri İncelemesi

Highgenic Güçlü Yağ Çözücü

Alverde Normal & Karma Ciltler İçin Yüz Yıkama Köpüğü